Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
488 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
1857 kJ /
443 kcal
Vetten
19 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gewone yoghurt
14u.
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Groene pepersaus
20min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bloemkool met kaas
55min